Slik dekker du bordet perfekt til festen

Å dekke bordet for en fest er en kunst som kombinerer estetikk, funksjonalitet og en dash av personlighet. Her er noen trinn for å sikre at borddekkingen din blir samtaleemnet på din neste sammenkomst.

Velg et tema

Bestem deg for et tema eller en fargepalett som vil lede valgene dine fra servise til dekorasjoner. Dette gir festen en sammenhengende stil. Hvis du skal dekke bord til 17. mai, bør du ta en titt på denne artikkelen.

Start med det grunnleggende

Begynn med en ren duk som grunnlaget. Legg til tallerkener, bestikk, og glass basert på antall gjester og typen mat som serveres.

Personlige detaljer

Legg til små, personlige detaljer som navnekort, en liten gave til hver gjest, eller unik bordpynt. Dette løfter opplevelsen og gjør at gjestene føler seg mer spesielle.

Blomster og lys

Friske blomster og levende lys skaper en varm og innbydende atmosfære. Plasser dem slik at de ikke hindrer samtalen over bordet. Sjekk Mester Grønn sine tips for blomsterdekorering.

Dekk på etter anledningen

Tilpass borddekkingen etter anledningen, enten det er en uformell sammenkomst eller en formell middag. Det viktigste er at gjestene føler seg velkomne og at stemningen er god.

Mangler du det som trengs for et perfekt bord? Da er dette en god nettbutikk å sjekke ut.