Allsang på Grensen

Allsang på Grensen har etterhvert blitt en flott sommertradisjon, hvor tusenvis av publikummere møtes for å høre sommerslagere ved festningen i Halden. For de som ikke kan være tilstede har det heller ikke vært noen krise, for TV2 har gjort konsertene til TV-underholdning også, med Katrine Moholt som programleder.

Kjente artister

Hvem kommer vel ikke i sommerstemning med artister som Postgirobygget, DDE eller Smokie? Allsang på Grensen tilbyr nemlig kjente norske artister, men også flere utenlandske artister får være med, hvis de har hatt en hit her til lands som alle husker og kan være med å synge til. For dette er allsang og publikum har en stor rolle i showet!

Nye og gamle

Programmene eller konsertene har hatt en fin mix av gamle og nye artister. Dette har ført til at publikum er i alle aldre og at uansett hvilke sanger som blir sunget, kan alle forvente å høre minst en som de kan. For klarer du å sitte stille hvis Modern Talking, Alexandra Joner eller Peter Jøbak står på scenen foran deg, og du får lov til å synge med? TV2 har allerede lagt planene for Allsang på Grensen i 2016, slik at det bare er å reise til Halden til sommeren og bli med på Norges største allsangkor!