Avlappingsmusikk

avslappnad relax musik_225274849Hvilke musikk slapper du av til? Her kommer 5 låter du garantert kommer til å slappe av til.

Aguas de Marco – Elis Regina og Tom Jobin

Hvis du ikke kan slappe av etter en lang dag med lounge-musikk, så vet ikke vi hva du slapper av til. Denne låta får de fleste til å bli gele i beina og får deg til å lete etter en stol å sitte på. Låta går til topps på listen rett og slett, fordi cocktail-musikk passer til herlig alenetid, men også hvis du ønsker å slappe av med venner.

Valerie – Mark Ronson og Amy Winehouse

At Amy Winehouse rocker er det ingen tvil om, men hun kan også få deg til å slappe av. Legg deg ned på sofaen med denne låta og la henne ta deg med langt bort fra tjas og mas.

Moondance – Van Morrison

Dette er en av Van Morrisons aller beste låter. Moondance er fra 1970 og passer i bakgrunnen i de aller fleste tilfeller.

Answering Bell – Ryan Adams

Vi forsøker å gi tips fra de fleste sjangere. Om du ikke blir avslappet av denne låta fra Ryan Adams, har han garantert 10 andre låter som får deg søvnig.

L’hymne à l’amour – Edith Piaf

Edith Piaf har mange vakre sanger og det er vanskelig å velge kun en av dem på en kort liste. Denne er kanskje en av hennes mest undervurderte?